Wachtwoord vergeten?

Escape kinderfeestjes (thuis)

Categorie: Avontuur

Het begint allemaal met een filmpje... Maar dan ineens is de hulp van de kinderen dringend nodig! Niet helpen betekent dat er iets goed mis gaat dus geen tijd te verliezen...In het het pakket (dat u mag houden) zit bewijsmateriaal, puzzels, decoders, instructies, inloggegevens en uitnodigingen. Door de online begeleiding aan de hand van filmpjes, vragen en hints weten de kinderen precies wat ze moeten doen. Welke volgende video de kinderen te zien krijgen is afhankelijk van hun antwoord. Zo komen de kinderen steeds dichterbij de waarheid. Zal het ze lukken om alles op te lossen?

De unieke combinatie van puzzels, video's, online vragen en zelfs een telefoongesprek zorgen er voor dat de kinderen geboeid zijn tot het einde. De escape avonturen worden aangepast op de leeftijd, zijn op iedere locatie te spelen en duren ruim 2 uur. Kijk op de website voor meer informatie.
Aangeboden door

Studio Kinderfeestje
Rietzanger 16
1616HA Hoogkarspel
bit.ly/2J0GSzS

Regio('s): Alkmaar Amsterdam, Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gooi, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Hoogeveen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Oosterhout, Lelystad, Roosendaal, Rotterdam, Sneek, Tiel, Tilburg, Utrecht, Veendam, Veenendaal, Venlo, Zeeland, Zwolle

facebook

website

instagramDetails

Thuis
Op locatie
Eten mogelijk
Indoor
Outdoor
Geschikt voor jongens
Geschikt voor meisjes

Geschikt voor: 7 t/m 13 jaar

< terug